Workshops & activiteiten

Iets voor jou? Privé les yoga !

Privé yoga kan een goede manier zijn om met yoga te beginnen of jezelf verder te ontwikkelen in je eigen yogabeoefening. Er kunnen ook andere goede redenen zijn waarom jij het liefst yoga beoefent in de setting van een privé les.

Oorspronkelijk werd yoga één op één gegeven, van leraar op student. Deze mogelijkheid biedt Yogariver je ook. Ik denk graag met je mee hoe we de les het beste kunnen inrichten naar jouw wensen en op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Privé yoga kan gegeven worden op elk niveau en in elke yogavorm die ook als groepsles wordt aangeboden.

Aarzel niet bij vragen hierover contact met mij op te nemen: renatesijm@gmail.com of 06-10880218. En bedenk: yoga is geschikt voor iedereen!

Ashtanga Yoga workshops bij Fitness Aalsmeer. 8.00-9.00 uur (donderdag of zaterdag; startdatum volgt spoedig!)

In deze workshops maak je kennis met of verdiep je je beoefening van ashtanga yoga . Ashtanga is een dynamische en vloeiende vorm van yoga, waarbij een vaste serie houdingen zoveel mogelijk in een doorgaande flow wordt gedaan. Naarmate de serie vertrouwder wordt, kun je je aandacht steeds gemakkelijker naar binnen verleggen: naar de ademhaling, de stilte in jezelf, eigenlijk naar datgene waar yoga uiteindelijk over gaat.
In de workshop komen filosofie, kenmerken en technieken van ashtanga yoga aan bod. Je gaat zelf proeven en ervaren wat ashtanga beoefenen met je doet!

Ashtanga yoga is een fysiek intense vorm van yoga. Goed voor je spieren, houding, conditie en heel meditatief ondanks alle beweging. Iedereen kan meedoen!

Locatie: Fitness Aalsmeer, Beethovenlaan 114, 1431 WZ Aalsmeer. 8.00-9.00 uur (data volgen). Info: renatesijm@gmail.com 

IMG_7250

Voorjaar 2020: Waddenyogaweekend op Vlieland!  (vrijd. 20- zond. 22 maart 2020)

Yogariver organiseert na de succesvolle weekends dit jaar ook in 2020 een zalig weekend waar je kunt genieten van heerlijke, afwisselende yogalessen in de setting van de rust, ruimte en het natuurschoon van heerlijk Vlieland! Renate geeft in dat weekend 4 yogasessies van 90 minuten.                      Locatie is het prachtig aan zee gelegen WestCord Hotel Seeduyn.

Wil je meer weten? Mail: renatesijm@gmail.com

untitledYoga buiten!!vleiland paardrijden